Axel Towers III
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger26
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1171560} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan-Erik S.
Dette var skikkelig stilig Øyvind. Spennende vinkel du har fotografert fra. Og flyet kunne kanskje med fordel kommet litt bedre fram men alt i alt et herlig foto.
Øyvind H.
Det anbefales å ta en tur innom disse byggene dersom du er i området rundt Tivoli i København, Jan-Erik. Mye spennende arkitektur og av de tre versjonene jeg har lagt ut, her på forumet, tror jeg dette er det jeg er mest fornøyd med. Øyvind
Knut Georg F.
Formidabelt insekt du har fanget her, har deg under oppsyn:-)
Mvh Knut
Øyvind H.
Kanskje vi ser en guløyet aftendøgnflue her Knut. Den lyser opp og får nok med seg det meste. Uansett er det ihvertfall snakk om ganske så organiske former. Ser av google at disse bygningene må være et av danskenes mest fotograferte landemerker. Takker for kommentar! Øyvind
Vidar S.
Hei Øyvind!
Så stilig og innholdsrikt!

Liker veldig godt hvordan du har fanget disse formene, og plassert lykten slik at den ser "Ser oss"

Her har du vært på ditt skarpeste Øyvind, kjekt å se flyet plassert så flott som dette, vil også si ryddig, stilrent og smakfullt!

Flott bilde og nydelig komposisjon!

Mvh
Vidar
Gunnar F.
Kreativt ståsted for visning av kjent arkitektonisk kontorfellesskap med litt fargebelysning og ikke minst flyet godt fanget i det fjerne.
Mvh Gunnar
Øyvind H.
Takker så mye til Vidar og Gunnar. Det har blitt så stille her på forumet, at en nesten får lyst til å sende en blomst til dere, som setter av tid, til å kommentere. Skjønner godt at man lett prioriterer å gi en hyggelig tilbakemelding til de som bidrar, litt utover det å legge ut bilder. Ser ut til at dette er i ferd med å bli en liten fotoutstilling ut året, det være seg med eller uten kommentarer. Spennende med bilder er det jo uansett! Med hilsen fra Øyvind
Øyvind B.
Kommentert ditt tilsvarende før. Da i s/h. Nå med stikkende gul dopede øyner.
Flyet går sin vante bane og ut av bildet. Slik BK forlater entusiastiske fotografers bilde flater.
De gulgrønne øynene sender et varsel.
Et fotografi, bilde, er så mye mer enn det man faktisk ser. Bruker man litt tid ser man mer.
Likt som dine gode kommentarer til andre og ditto min tolkning dette bildet. Så vil gi en stor takk for oppmerksomheten du har gitt mine bilder.
Mvh Øyvind (B)
Øyvind H.
Takk det samme til deg også Øyvind Bjørnstad. Dette har, for meg vært en spennende fotografisk reise, det halvannet året jeg har vært aktiv, her på forumet. Dine bidrag sammen med herrene over, ikke minst Jostein samt noen til, ingen nevnt, ingen glemt. Alle har dere bidratt til det løftet jeg trengte, for å fortsette på denne spennende vandringen, rundt omkring med kameraet, som evig følgesvenn og kreativt verktøy. Det å gi innspill og få tilbakemeldinger, har vært utrolig lærerikt og inspirende. Det har vært en slags dannelsesreise. Kanskje har man blitt litt mer dannet, men ferdig utdannet, se det blir man heldigvis aldri! Med hilsen fra Øyvind H.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu