Liv og røre i Lofotfjæra
Her ute på kysten er det ikke lang vei mellom skarpt godt vintervær til nesten vårstemning. Her skifter det raskt og skulle nesten til å si at det er like kjapt som noen skifter truse. For noen få dager siden holdt temperaturen seg rundt 10-14 minusgrader og dagen i dag var det plussgrader som regjerte. Dagen ble benyttet til å samle Lofoten Fotoklubb til en tur til Uttaklev som er et yndet mål for rekreasjon og et turistmål på sommeren. Her står nemmelig midtnattsolen i all sin prakt på himmelen og viser seg for de mange fremmøtte midtsommer. Åpent landskap til havs og som regel litt driv i sjøen skaper en ekstra stemning for turistene. Kjekt for en fotoklubb også å vandre her også.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeRaw Iso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom T.

Hei! Fint bilde er det. Du for frem landskapet meget bra, forgrunnen leder oss innover i landskapet, fargene er meget bra. Menneskene er for mørke eller de skulle stått nærmere i bilde.

mvh Tom Tveitan
Roger K.

Hei og takker for rask tilbakemelding, Tom. Lyset var nok ikke på fotografens side i dag og resultatet blir nok slik ved full vidvinkel og avstanden som er valgt. Et sløret i samme slengen krever forholdsvis lang lukkertid og stillstand hos de personer som er med. Nå ville jeg ikke miste mere landskap så det var ikke aktuelt å zoome noe her. Samtidig ville en liten bevegelse av personene tydligere kommet frem ved en nærmere grense i dette tilfellet. Det ble nok å gi åg ta litt i dette tilfellet og jeg valgte å fremheve landskapet denne gangen. Ser poenget ditt og ideelt skulle jeg fått begge deler.

Roger
Inger-Lise S.

Et flott bilde fra deg igjen Roger! Jeg liker forgrunnen svært godt, ja,også midtpartiet og skyene :-) Fin komposisjon.

Inger-Lise
Steinulf L.

Menneskene står etter mn mening riktig plassert. Den bastante forgrunnen og det lave skylaget ''trykker dem ned'' i landskapet. En vellykket komposisjon.
Camilla S.

Hei!

Har ikke vært så veldig aktiv i det siste her inne,
men det var veldig kjekt å se et bilde fra deg nå.
Virkelig flotte blåtoner i hele bildet, samt et godt drag
med bølgen som kommer inn og blir dradd ut igjen.
Synes plasseringene av menneskene var på et ok punkt i bildet,
for meg så blir det forgrunnen som er det viktigste i hele motivet.
Pent utført!

-Camilla
Roger K.

Hei og takker dere siste for hyggelige kommentarer til bilde.

Roger
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Roger. Det første jeg legger merke til her, etter den røde jakka, er den gode sløringen som brer seg over forgrunnen på en veldig behagelig måte. Været er tungt, men aldeles ikke ufotogent! Blåtonene treffer meg, og menneskene gjør seg også. Det ble sikkert mange gode bilder i fotoklubben denne dagen.

vh ingebjørg
Anne Ø.

Fint sløret forgrunn med god dybde i bilde.
Liker blåtonene og lyset over fjellet.
Ang. personenes plassering er det ok. da
landskapet, vannet blir hovedmotivet for meg.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu